ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ


Η ''ΧΡΥΣΑΛΛΙΣ'' δραστηριοποιείται κυρίως στην κατασκευή και πώληση παρκέτων από ξυλεία εγχώρια αλλά και εισαγόμενη καθώς επίσης και στην παραγωγή και εμπορία των συναφών υλικών που απαιτούνται για την κατασκευή ενός ξύλινου πατώματος.

 

Η ''ΧΡΥΣΑΛΛΙΣ'' στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην περιοχή της Ασσήρου σε ένα χώρο 3.000 τ.μ.(τμήμα παραγωγής, γραφεία και αποθήκες).  Στην Θεσσαλονίκη λειτουργεί μόνιμος εκθεσιακός χώρος όπου εκθέτονται  όλα τα παραγόμενα προϊόντα της εταιρείας. Ο χώρος αυτός αποτελεί εργαλείο για τους συνεργάτες κάνοντας ευκολότερη την διαδικασία επιλογής του επιθυμητού τύπου παρκέτου για τους πελάτες τους.

 

ΙΣΤΟΡΙΚΟ


Η  παρκετοποιία ''ΧΡΥΣΑΛΛΙΣ'' είναι μία πολυετής επιχείρηση, ένα μείγμα σκληρής παραδοσιακής δουλειάς και πολύτιμης εμπειρίας και κατέχει σημαντική θέση στην Ελλάδα στον κλάδο της παραγωγής παρκέτων.

 

Με μια ματιά

 

  • 1958 Ο Γ. Νώτης και ο Α. Βενέτης ιδρύουν μία εταιρεία με αντικείμενο την κοπή ξυλείας και παραγωγή  ''φρίζας'' δηλαδή την πρώτη ύλη παραγωγής παρκέτων.
  • 1962 Μπαίνουν συνεταίροι στην επιχείρηση ο Ιωάννης και Λάζαρος Φιλιππίδης αγοράζονται μηχανήματα παραγωγής παρκέτων και αρχίζει η εταιρεία να παράγει και η ίδια παρκέτα με την επωνυμία ''Α. Βενέτης - Γ. Νώτης Παρκετοποιία ΧΡΥΣΑΛΛΙΣ''.
  • 1970 Αγοράζονται νέα μηχανήματα και προσλαμβάνεται ο Π. Αϊβαζίδης ως τεχνικός Διευθυντής του εργοστασίου.
  • 1977 Ο Π. Αϊβαζίδης γίνεται συνέταιρος στην επιχείρηση.
  • 1988 Αποχωρούν από την επιχείρηση οι Βενέτης-Νώτης-Ι. Φιλιππίδης, προσχωρεί σ΄αυτή ο Γ. Φιλιππίδης και αλλάζει η επωνυμία σε  Π. Αϊβαζίδης - Γ. Φιλιππίδης Ο.Ε. ''ΧΡΥΣΑΛΛΙΣ''

 

Τα τελευταία χρόνια  βρίσκουν την ''ΧΡΥΣΑΛΛΙΔΑ'' με αυξημένη παραγωγική δύναμη και αναδιοργανωμένο εμπορικό τμήμα. Στοχεύοντας  πρωτίστως στην κατάκτηση μεγαλύτερου μεριδίου της Ελληνικής αγοράς αλλά και στην αύξηση των εξαγωγών της (ιδιαίτερα στην Κύπρο και τα Βαλκάνια) εξελίσσεται με τους ρυθμούς της εποχής σε θέματα εξοπλισμού και υλικών.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Level Triple-A conformance, 
          W3C WAI Web Content Accessibility Guidelines 2.0